Dat wil jij toch ook?

Voor trainers & coaches

Ben je wel klaar met vooral vaardigheids-trainingen geven? Mis je diepgang? Wil je niet meer meewerken aan verandering van buitenaf, omdat je er niet in gelooft? Wil je het niet meer alleen hoeven doen?

Diep van binnen wist ik al dat intrinsieke motivatie the key was to open the gate of life.  Maar het werkt zo enorm versterkend dat ik niet de enige gek ben die dit vind. Judith heeft er gewoon een methodiek voor ontwikkeld. En dat we nu met een heel team trainers de wereld een stukje mooier mogen maken! Terug naar hoe het bedoeld is, mensen weer mens laten zijn!

Je bent al een tijd als trainer en/of coach aan de slag, je vindt het heerlijk om te trainen, mensen te begeleiden bij hun groei. Maar je wordt moe van steeds hetzelfde riedeltje afdraaien. Of je ziet dat de training niet echt bijdraagt, de volgende keer dat je deze groep ziet, zijn ze niet heel erg opgeschoten. Frusterend vind je dat, alsof je je werk voor niets hebt gedaan. Je vindt het jammer dat je niet meer van jezelf erin kan leggen, niemand zit te wachten op jouw verhaal tussendoor. Ze komen voor de training tenslotte.

Je bereidt je vaak niet eens meer voor, zo op routine draai je. Je praat thuis ook niet meer over je werk, zo enthousiast als je in het begin was, ben je niet meer. Best wel jammer vind je zelf. Dit was niet wat je voor ogen had toen je je eigen bedrijf begon. Zou het ook anders kunnen?

Bijdragen aan een soepele samenwerking, waarin iedereen het beste uit zichzelf haalt en een goed resultaat neerzet, met elkaar! Meehelpen een organisatiecultuur neer te zetten waarin mensen elkaar makkelijk aanspreken en feedback geven om elkaar beter te maken. Een utopie? Wij claimen van niet!

Werk mee aan het kweken van een JA cultuur. Je draagt iets wezenlijks bij. Want werken vanuit intrinsieke motivatie werkt.

Je wil meewerken aan een duurzame verandering, een cultuurverandering. Omdat je weet dat dat de basis is van iedere andere verandering. In deze snel veranderende wereld een must!

Wij bieden je precies dat! Wij bieden je diepgang. Certificering van een bewezen methodiek. Duurzame verandering. Samenwerking met een kernteam van bevlogen trainers.

Het versterken van relaties is essentieel in een cultuur-verandering

Hoe wij het zien: Cultuur gaat om mensen. Daarom starten we met het versterken van de onderlinge relaties, met als effect dat de samenwerking wezenlijk verbetert. Relaties versterken als je elkaar als mens leert zien. Een mens met non-talenten én natuurlijke talenten, zoals iedereen. Je creëert hiermee precies die open sfeer, die nodig is voor een JA zeggen JA doen cultuur. Mensen moeten het gevoel hebben dat wat ze zeggen ertoe doet. Er moet genoeg veiligheid en vertrouwen zijn om elkaar aan te spreken, zonder het gevaar te lopen je baan kwijt te raken. Er moeten genoeg inspirerende voorbeelden zijn van het gedrag dat je graag weerspiegeld wil zien.

Trainen & coachen kon ik al. Maar wat ik in dit programma geleerd heb is dat het belangrijkste wat je te doen hebt als trainer puur en alleen ECHT jezelf zijn is. Jezelf altijd meenemen in wat je doet en zegt. Het was een bevrijding om in dit Train de Trainer programma te ervaren hoe het is om me voor een groep hier volledig aan over te geven. Simpelweg omdat het goede voorbeeld stellen nodig is om mensen mee te nemen in hun proces.

Klinkt dit interessant? Dan is dit hét Train de Trainersprogramma voor jou!

JA daar wil ik meer over weten

Nu concreet, wat houdt dat programma in?

Ons boek vormt de basis van het JA zeggen JA doen Train de trainersprogramma, we volgen dezelfde 4 onderdelen die je ook als trainer gaat geven:

  1. Organisatieverandering van binnenuit – wat is het en hoe werkt het in de praktijk?
  2. IK als mens – betere relaties als basis van elke verandering
  3. IK als leider – goed voorbeeld doet volgen, inspirerend leiderschap voor iedereen
  4. WIJ als geheel – een goede borging met elkaar is essentieel

We bieden dit programma aan met een mix van vormen om stap voor stap een JA cultuur te kweken:

  • vier trainingssessies met maximaal 6 trainers om jou voldoende aandacht te kunnen geven
  • tussendoor vier 1-op-1 sessies na elke trainingssessie om de diepte in te gaan en jouw verhaal te koppelen aan de inhoud
  • onvoorwaardelijke toewijding van een mix van onze gecertificeerde JA zeggen JA doen trainers, afgestemd op jou

Je volgt 4 trainingssessies van een dagdeel verspreid over een half jaar. Hierin leer je jezelf beter begrijpen, je leert de inhoud te integreren én over te brengen. Je maakt in elk van deze sessies een transformatie door namelijk door hernieuwd kennis te maken met jezelf en concrete stappen te zetten om het geleerde in de dagelijkse praktijk te kunnen overbrengen.

Om jouw eigen verhaal te kunnen koppelen aan de inhoud van het programma voeren we na elke trainingssessie een 1-op-1 gesprek met jou als trainer.

Ons doel is om jou AAN te krijgen. Zodat jij ook weer anderen kunt aansteken. Nieuwsgierig geworden?

JA daar wil ik meer over weten

Maar…

Natuurlijk is het best een behoorlijke tijdsinvestering, maar ja, een cultuurverandering die beklijft leren krijg je niet voor elkaar in één dag, dat zul je begrijpen! Misschien ben je wel bang dat het weer zo’n training is die wel leuk en inspirerend is, maar weinig concreets oplevert. We beloven je dat dit niet het geval is, wij zijn ook van JA zeggen JA doen, we houden graag aan onze belofte: aan het eind van het programma ben je gecerticeerd JA zeggen JA doen trainer en kun je je aansluiten bij ons kernteam!

Dus laten we weer eens even teruggaan naar je oorspronkelijke doel, waarom je dit überhaupt aan het lezen bent. Je wilt toch graag bijdragen aan organisaties waarin de samenwerking soepel verloopt, waarin iedereen het beste uit zichzelf haalt en dus goede resultaten neerzet én een club betrokken, pro-actieve mensen waarmee je dat voor elkaar krijgt? Mensen die niet alleen JA zeggen maar ook JA doen!

Dan is dit hét Train de Trainersprogramma voor jou!

JA daar wil ik meer over weten

Start met JA zeggen

Algemene voorwaarden   Privacy Statement