Dat wil jij toch ook?

Privacy statement

Wie zijn we

Ons website-adres is: http://www.jazeggenjadoen.nl

Privacy Statement
JA zeggen JA doen is een handelsnaam van PureHuman en is een collectief van zelfstandig gevestigde trainers/coaches die gecertificeerd zijn. We bieden samen training en coaching onder één vlag. PureHuman doet het qua privacy gewoon zoals het hoort, namelijk precies zoals wij zelf ook behandeld willen worden als het gaat om privacy. Natuurlijk verzamelen wij als klant wél persoonsgegevens van je, maar we zorgen dat die netjes afgeschermd blijven voor derden. En als we contact met je zoeken, vind je altijd een makkelijke mogelijkheid om je af te melden.

Dat is eigenlijk alles wat je écht moet weten. We beschermen je gegevens. We delen die nooit met derden. En je kunt je altijd afmelden, bij elk mailtje als we die al sturen. Dat is de korte en begrijpelijke versie van dit privacy statement.

Maar goed, dat is juridisch niet genoeg. Dus vind je hieronder nog een uitgebreide versie van onze privacyregels. We hebben geprobeerd om het zo begrijpelijk mogelijk te formuleren. Als je hier nog vragen over hebt, kun je Judith altijd mailen op judith_webber@purehuman.nl.

Persoonsgegevens bij inschrijving
Als je klant van ons wordt (je boekt één van ons als spreker, workshopgever of coach, je boekt een trainingsprogramma of je bezoekt een door ons georganiseerd event), dan vragen we je om je (persoons)gegevens. We hoeven niet alles van je te weten, maar alleen wat strikt noodzakelijk is om je klantschap zo goed mogelijk te regelen. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die we nodig hebben en waarom:

Voor-en achternaam: We weten graag met wie we zaken doen, wij houden van persoonlijk contact. Vaak is het ook wel handig dat op de factuur jouw naam vermeld staat.
E-mailadres: Daar sturen we de factuur naartoe en vaak voorafgaand ook een offerte, een voorstel of een bevestiging van onze afspraken. Achteraf kan het zijn dat we je mailen als we willen weten hoe je ons evalueert.
Postadres: Dat gebruiken we eigenlijk nagenoeg nooit, maar het staat wel netter op de factuur, daarom vragen we het wel op.
Bedrijfsnaam en Afdelingsnaam: Zodat de factuur op de juiste ‘mat’ belandt en niet gaat zwerven binnen jouw bedrijf.
Mobiel telefoonnummer: Alleen om zaken te bespreken over de opdracht! Bij last minute wijzigingen van de locatie van onze afspraak. Of stel: er staat een flinke file en we voorzie dat we later aankomen, dan sturen we je een sms-je/whatsapp-je.
Verder slaan we vooral de facturatiegegevens van jou of je organisatie op. Want soms zijn er PO-nummers of andere bureaucratische bochten die we moeten nemen zodat het vlotjes verloopt. En dat wil je niet iedere keer moeten uitleggen. Dat registreren we dus netjes (maar dit gaat over je organisatie en niet over jou als persoon).

Verder gebruiken we je gegevens voor het volgende:
Nieuwsbrieven: We zijn het allerliefst écht met je in contact (live, telefonisch of via social media), daar houden we van. Maar we versturen toch ook een nieuwsbrief, om onze laatste visie, tips & inzichten met je te delen.
Reviews: Die gebruiken we op twee manieren: om anderen te helpen en om ons te helpen: Je kunt andere mensen helpen met jouw review. Door je ervaringen te delen, geef je anderen een nóg beter beeld van wat we kunnen betekenen. Bij reviews vragen we altijd of we die mogen publiceren en als je dat niet wil, gebruiken we hem niet.

Je helpt ons met je review om onszelf te verbeteren. En als je ons een review geeft waar we écht meer van willen weten, dan mailen/bellen we je. Soms alleen al om je te bedanken. Of om je tips écht goed te kunnen toepassen.

Derden
Je persoonsgegevens worden alleen met derden gedeeld bij activiteiten die strikt noodzakelijk zijn bij de uitvoering van onze bedrijfsactiviteiten. En als we dat al moeten doen (bijvoorbeeld aan de accountant) is alle uitwisseling helemaal ‘privacy waterdicht’ geregeld. We hebben daar goede afspraken over gemaakt die de vertrouwelijkheid van je gegevens garanderen.

Bewaringstermijn
We hanteren hier een hele heldere regel in: we bewaren je gegevens niet langer dan jij wenselijk vindt. De bewaartermijn hangt samen met het doel waarmee we de gegevens hebben gekregen en eventuele wettelijke verplichtingen.

Keuzes voor persoonsgegevens
We bieden je de mogelijkheid tot het inzien, veranderen of verwijderen van alle persoonlijke informatie die je aan ons hebt verstrekt. Stuur Judith een mailtje naar judith_webber@purehuman.nl met een verzoek tot inzage, verandering, gegevensoverdraging en verwijdering van je persoonsgegevens.

Als we dat in jouw ogen toch niet netjes doen allemaal, dan hopen we van ganzerharte dat je ons dat wil laten weten. Mocht je daarna toch vinden dat we een standje verdienen, dan kun je een klacht indienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiligen van persoonsgegevens
Als onze klant ben jij het bestaansrecht van PureHuman. Voor jou doen wij wat we doen. We zouden dan ook niet helemaal lekker zijn als we je privacy niet super serieus nemen.

Ter beveiliging van jouw persoonsgegevens hebben we de volgende maatregelen genomen:

Servers en apparaten waar we mee werken zijn uitgerust met actuele beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
We werken alleen met topleveranciers (een officiële accountant voor mijn administratie en Digitale Factuur voor de facturatie) die hun gegevensbeveiliging tiptop in orde hebben.

En we versturen jouw gegevens alleen via beveiligde internetverbindingen (TLS, voorheen SSL). Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje.

Wijzigingen, vragen en feedback
We controleren regelmatig of we nog steeds aan dit privacybeleid voldoen. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je contact met Judith opnemen:

PureHuman- Judith Webber
Sandwijk 36
1035 LC, Amsterdam
Telefoon: 06- 413 69 238
judith_webber@purehuman.nl

Laatste update: 7 november 2018

Algemene voorwaarden   Privacy Statement