Vraag een vrijblijvende intake aan

Vinger aan de pols

Wat inspirerend en motiverend! Judith weet als geen ander hoe het is om keuzes te maken, stappen te zetten, uit de comfort-zone te komen. She walks her talk, ze laat zichzelf zien, kwetsbaar, open & krachtig en dat nodigt uit om zelf ook open te worden. De diepere onderlaag in alles wat ze doet, zorgt dat ik regelmatig even met mezelf aan het ‘werk’ ga. Ik raad JA zeggen JA doen van harte aan!

  • Wil je de kracht merken van een duurzame interventie? Verandering die beklijft?
  • Wil je de betrokkenheid en het eigenaarschap echt borgen in de cultuur?
  • Wil je de in de teamsessies opgewekte JA-energie in je organisatie behouden?
  • Wil je je mensen geregeld laten nadenken over hun bijdrage, hun rol in het geheel?
  • Wil je niks extra’s moeten organiseren, niks ‘erbij’?
Dat is mooi. Wij houden namelijk van duurzame verandering. We houden ervan mensen aan het nadenken en voelen te zetten, zodat er beweging van binnenuit ontstaat. En dit graag op geregelde basis, zodat het beklijft.

Om de verandering te borgen, blijft Judith graag een tijdje aangehaakt, om tussentijds de vinger aan de pols te houden. Mocht dat nodig zijn, dan kan ze nog wat AANsteek-werk doen. Zorgen dat we op dezelfde koers blijven met elkaar. Zorgen dat ze het MT en leidinggevende kan begeleiden bij wat deze nieuwe uitnodigende houding van ze vraagt. Hiervoor biedt Judith een vinger aan de pols abonnement aan. Eén dag per maand is ze aanwezig en zorgt ze voor de regie op het veranderingsproces.

Dit zorgt voor borging. Deze nieuwe manier van kijken, leiden & organiseren is natuurlijk een nieuwe gewoonte, die moet beklijven. Als je ruimte maakt in bestaande systemen & structuren (zoals meetings), dan blijft het actueel. Zo wordt over NEE’s en JA’s praten de normaalste zaak van de wereld.

Beeld © JoniIsraeli.com

Klinkt dit interessant? Dan is dit organisatietraject écht iets voor jouw organisatie!

JA daar wil ik meer over weten

Gegarandeerd dat iedereen met nieuwe energie naar buiten stapt en bovenal: met concrete handvatten het vanaf morgen anders te doen! Handvatten waar een ieder iets mee kan, omdat het zo simpel is. Het puzzelstukje blijft plakken.

Nieuwsgierig geworden?

Dan is de volgende stap voor jou een vrijblijvend gesprek!

JA daar wil ik meer over weten

 

Algemene voorwaarden   Privacy Statement