Vraag hier direct een gratis scan aan

Het Train de Trainersprogramma

Nu concreet, wat houdt dat Train de Trainers programma in?

Ons boek vormt de basis van het JA zeggen JA doen Train de trainersprogramma, we volgen dezelfde 4 onderdelen die je ook als trainer gaat geven.

De structuur:

 1. Organisatieverandering van binnenuit – wat is het en hoe werkt het in de praktijk? Hoe overkom ik weerstand?
 2. IK als mens – betere relaties als basis van elke verandering, te beginnen met ‘wie ben ik?’
 3. IK als leider – goed voorbeeld doet volgen, wordt de inspirerende leider
 4. WIJ als geheel – een goede borging in day to day life maken is essentieel

We bieden dit programma aan met een mix van vormen, omdat we geloven in blended learning.

Een mix van vormen:

 • Een beproefde gespreksmethodiek als basis: de ‘Van hokjes naar puzzelstukjes’ methodiek. De metafoor van het puzzelstukje is heel herkenbaar voor iedereen en geeft handvatten aan een ieder zelf stappen te zetten
 • Vier live (!) trainingssessies van Judith (de initiator van deze beweging) met maximaal 6 deelnemers die dit Train de Trainerprogramma ook volgen, ofwel: veel persoonlijke aandacht
 • Vier live (!) 1-op-1 coachingssessies met Judith om de diepte in te gaan en jouw verhaal te koppelen aan de inhoud en je JA’s & NEE’s te ontdekken, kortom: jou als instrument klaar te stomen en je eigen weerstanden te overkomen
 • Judiths kennis & ervaring van de afgelopen 20 jaar op het gebied van  authentiek leiderschap: jezelf laten zien, keuzes maken, heldere taal bezigen, afscheid nemen van alles wat je niet bent en gaan staan voor wie je bent
 • Elke 2 weken een Q&A sessie met Judith via Zoom waarin je je vragen kunt stellen en je kunt leren van de vragen van anderen
 • Onvoorwaardelijke toewijding van Judith en ook de andere trainers als vraagbaak
 • Natuurlijk het boek ‘JA zeggen JA doen’ dat als fundament van dit programma fungeert

Wat zit er allemaal in?

Je volgt 4 live trainingssessies van een dagdeel verspreid over ongeveer een half jaar. De sessies plannen we met een datumprikker, zodat iedereen  kan. We starten in januari/februari 2019 met een volgende groep van maximaal 6 deelnemers.

In deze live trainingssessies leer je de ‘Van hokjes naar puzzelstukjes’ methodiek en alle overige onderdelen van de training door alles eerst zélf te ervaren. Hiermee leer je jezelf beter begrijpen, je leert de inhoud te integreren én over te brengen. Je maakt in elk van deze sessies een transformatie door namelijk door hernieuwd kennis te maken met jezelf en concrete stappen te zetten om het geleerde in de dagelijkse praktijk door te voeren én over te brengen.

Om jouw eigen verhaal ofwel jezelf te kunnen koppelen aan de inhoud van het programma, jouw JA’s & NEE’s te ontdekken, voert Judith een live 1-op-1 coachingsgesprek met jou als deelnemer, na elke groepssessie, in totaal zijn dit dus 4 live gesprekken. Hierin gaan we dieper in op jou, wat je drijft, waar je tegenaan loopt en begeleid ze jou met liefde naar een nog meer in lijn met jezelf werkende versie van jouzelf!  

Om te zorgen dat je ook tussendoor on topic blijft en je vragen kwijt kunt, kun je twee-wekelijks meedoen aan een Q&A sessie met Judith. 

Na het programma – pilot-fase & contributiemodel

Na het halfjaarprogramma start de pilot-fase, waarin je gaat oefenen in de praktijk. DOEN. Ook in deze fase zijn wij als kernteamtrainers stand-by om je te begeleiden bij wat je tegenkomt. Je kunt in deze fase ook meedoen met de Q&A sessies. Sterker nog: dat raden we je aan. Want in de praktijk kun je jezelf nog wel eens tegenkomen weten we uit ervaring.

Je besluit op dat moment – dus pas NA het halfjaarprogramma – of je je aan wil sluiten, of je écht iets wil doen met alles wat je geleerd hebt als trainer/coach, we houden namelijk van samenwerken met gecommitteerde mensen! Je zegt JA en doet JA en stapt in via een contributie-model. We menen dat we dit bedrag laag moeten houden, omdat het ons niet gaat om de verdiensten ervan, maar om het bieden van zoveel mogelijk waarde om jou in het zadel te krijgen zelf trainingen te geven. 

Daarom vragen we slecht € 247,- per jaar als contributie, om aangesloten te zijn bij ons trainerscollectief. Natuurlijk krijg je hier ook veel voor terug, namelijk:

 • elke 2 weken een Q&A sessie met Judith via Zoom waarin je je vragen kunt stellen en je kunt leren van de vragen van anderen
 • per kwartaal een live intervisiebijeenkomst waarin we kunnen leren van elkaar
 • je bent onderdeel van ons uitgebreide netwerk
 • vermelding op onze site als trainer (in opleiding)

Certificering

Zodra je er klaar voor bent – en dat moment bepalen we samen – ben je gecertificeerd trainer en kun je naar buiten treden onder onze ‘JA zeggen JA doen’ vlag en vermelden we je op de website en in andere uitingen en krijg je een banner voor op je eigen site en merchandise (pennen, ansichtkaarten, etc).

We kiezen er heel bewust voor om niet te certificeren direct na het halfjaarprogramma, maar pas op het moment dat je er klaar voor bent, dat jij en wij JA zeggen. We willen graag dat je naar buiten treedt als het klopt voor jou én voor ons. Het is namelijk geen vaardigheidstraining, maar een life-changing programma.

Waarom bieden we dit allemaal?

Ons voornaamste doel is om jou volledig AAN te krijgen en hiermee het beste rolmodel voor onze klanten te zijn. Op die manier kun je jij hen optimaal aansteken in wat JA zeggen JA doen écht in de praktijk betekent. In hun werk, maar zeker ook in hun leven. En daar hebben we wat voor over!

Jij ook?

Wat kost dit programma?

Voor dit halfjaarprogramma met 4 live (!) groepssessies met slechts 6 mensen (dus optimale aandacht) plús 4 live (!) coachingsgesprekken 1-op-1 met Judith, plús Q&A sessies, plús onze jarenlange kennis & ervaring geven we je graag twee mogelijkheden:

Ik betaal graag een eenmalig bedrag van € 2.750,- nu € 2.250,-ex btw

of

Ik betaal graag in 6 termijnen van € 485,- nu € 397,- ex btw

Ben je nog steeds enthousiast? Dan zou je wel eens een hele goede match kunnen zijn voor onze nieuwe lichting JA zeggen JA doen trainers!

JA ik wil een gratis intake-gesprek

In dit gesprek leer ik je:

 1. wat je volle potentieel benutten in je werk inhoudt
 2. hoe je dit omhoog kunt halen
 3. wat het effect is van het niet gebruiken van je volle potentieel

Wil je dit?

JA ik wil een gratis intake-gesprek

Algemene voorwaarden   Privacy Statement