Vraag direct een vrijblijvend gesprek aan

Het Train de Trainersprogramma

Nu concreet, wat houdt dat Train de Trainers programma in?

Ons boek vormt de basis van het JA zeggen JA doen Train de trainersprogramma, we volgen dezelfde 4 onderdelen die je ook als trainer gaat geven.

De structuur:
 1. Organisatieverandering van binnenuit – wat is het en hoe werkt het in de praktijk? Hoe overkom ik weerstand?
 2. IK als mens – betere relaties als basis van elke verandering, te beginnen met ‘wie ben ik?’
 3. IK als leider – goed voorbeeld doet volgen, wordt de inspirerende leider
 4. WIJ als geheel – een goede borging in day to day life maken is essentieel

We bieden dit programma aan met een mix van vormen, omdat we geloven in blended learning.

Een mix van vormen:
 • Een beproefde gespreksmethodiek als basis: de ‘Van hokjes naar puzzelstukjes’ methodiek.
 • 4 live (!) trainingssessies van Judith met maximaal 6 deelnemers ofwel: veel persoonlijke aandacht
 • 4 live (!) 1-op-1 coachingssessies met Judith om jou als instrument klaar te stomen en je eigen weerstanden te overkomen
 • Een kort lijntje met Judith die haar kennis & ervaring van de afgelopen 20 jaar op het gebied van authentiek leiderschap met je deelt: jezelf laten zien, keuzes maken, heldere taal bezigen, afscheid nemen van alles wat je niet bent en gaan staan voor wie je wel bent, in volle glorie
 • Elke 2 weken een Q&A sessie met Judith via Zoom waarin je je vragen kunt stellen en je kunt leren van de vragen van anderen
 • Onvoorwaardelijke toewijding van de andere trainers als vraagbaak
 • Natuurlijk het boek ‘JA zeggen JA doen’ dat als fundament van dit programma fungeert
Wat krijg je allemaal?

Je volgt 4 live trainingssessies van een dagdeel verspreid over ongeveer een half jaar. De sessies plannen we met een datumprikker, zodat iedereen  kan. We starten in januari/februari 2019 met een volgende groep van maximaal 6 deelnemers.

In deze live trainingssessies leer je de ‘Van hokjes naar puzzelstukjes’ methodiek en alle overige onderdelen van de training door alles eerst zélf te ervaren. Hiermee leer je jezelf beter begrijpen, je leert de inhoud te integreren én over te brengen. Je maakt in elk van deze sessies een transformatie door namelijk door hernieuwd kennis te maken met jezelf en concrete stappen te zetten om het geleerde in de dagelijkse praktijk door te voeren én over te brengen.

Om jouw eigen verhaal ofwel jezelf te kunnen koppelen aan de inhoud van het programma, jouw JA’s & NEE’s te ontdekken, voert Judith een live 1-op-1 coachingsgesprek met jou als deelnemer, na elke groepssessie, in totaal zijn dit dus 4 live gesprekken. Hierin gaan we dieper in op jou, wat je drijft, waar je tegenaan loopt en begeleid ze jou met liefde naar een nog meer in lijn met jezelf werkende versie van jouzelf!  

Om te zorgen dat je ook tussendoor on topic blijft en je vragen kwijt kunt, kun je twee-wekelijks meedoen aan een Q&A sessie met Judith.

Certificering – een beetje anders dan anders

Zodra je er klaar voor bent – en dat moment bepalen we samen – ben je gecertificeerd trainer en kun je naar buiten treden onder onze ‘JA zeggen JA doen’ vlag en vermelden we je op de website en in andere uitingen en krijg je een banner voor op je eigen site en merchandise (pennen, ansichtkaarten, etc).

We kiezen er heel bewust voor om niet te certificeren direct na het halfjaarprogramma, maar pas op het moment dat je er klaar voor bent, dat jij én wij JA zeggen. We willen graag dat je naar buiten treedt als het klopt voor jou én voor ons. 

Waarom bieden we dit allemaal?

Ons voornaamste doel is om jou volledig AAN te krijgen en hiermee het beste rolmodel voor onze klanten te zijn. Op die manier kun je jij hen optimaal aansteken in wat JA zeggen JA doen écht in de praktijk betekent. In hun werk, maar zeker ook in hun leven. En daar hebben we wat voor over!

Jij ook?

Wat kost dit programma?

Voor dit halfjaarprogramma met 4 live (!) groepssessies met slechts 6 mensen plús 4 live (!) coachingsgesprekken 1-op-1 met Judith, plús Q&A sessies, plús onze jarenlange kennis & ervaring, plús het boek ‘JA zeggen JA doen’ geven we je graag twee mogelijkheden:

Ik betaal graag een eenmalig bedrag van € 2.750,- nu € 2.250,-ex btw

of

Ik betaal graag in 6 termijnen van € 485,- nu € 397,- ex btw

Ben je nog steeds enthousiast? Dan zou je wel eens een hele goede match kunnen zijn voor onze nieuwe lichting JA zeggen JA doen trainers!

JA ik wil dat gratis intake-gesprek

 

Of scroll eerst door de vragen die we gekregen hebben en alvast beantwoord hebben voor je:

Ja maar…

Maar… dit is het best een behoorlijke tijdsinvestering

Natuurlijk is het best een behoorlijke tijdsinvestering, 4 live groepssessies én 4 live 1-op-1 coachingssessies, maar ja, het gaat niet alleen om het leren van de methodiek, want die is niet zo moeilijk. Het gaat erom dat jij de verandering die je wilt bewerkstelligen in organisaties, zelf belichaamt. Dat jij in staat bent met jouw zijn een veilige setting neer te zetten waarin mensen zichzelf ‘bloot’ durven geven. Het betekent dat je moet kunnen omgaan met alles wat er omhoog komt en dat betekent nogal wat, weten we uit ervaring. Dat in goede banen leiden vraagt veel. Daarom is dit programma ook niet voor iedereen.

Maar… denk je nu: ik wil meteen na het programma aan de slag, waarom kan dat niet?

We prijzen je enthousiasme en kunnen je vanuit ervaring vertellen dat we weten dat het echt helemaal eigen maken en integreren waar JA zeggen JA doen over gaat, tijd kost, daarom duurt dit programma zelf minimaal een half jaar. Het vraagt persoonlijke ontwikkeling en dat valt niet te bespoedigen. Maar blijf vooral lekker enthousiast! Daar houden we van!

Maar… hoe werkt dat na het programma? Draag ik een % af? Of werkt het anders?

Na het programma van een half jaar ga je oefenen, pilotten met het trainingsprogramma, je gaat ermee de boer op. Je draagt per training niets af, tenzij hij je in je schoot geworpen is door ons, dat lijkt ons niet meer dan redelijk. Nadat het programma afgerond is (na dat half jaar), betaal je maandelijks een bedrag aan contributie, we houden namelijk van samenwerken met gecommitteerde trainers. Hiervoor krijg je ook heel wat: elk kwartaal een live intervisie-bijeenkomst met de andere trainers, Q&A sessies om jouw vragen te beantwoorden en te leren van elkaar, vermelding op onze website als gecertificeerd JA zeggen JA doen trainer/coach plus een mooie banner voor op jouw eigen website en social media. Zodat je de wereld kunt laten weten dat jij een JA zeggen JA doen trainer bent.

En? Heb je er zin in? Voel je dat dit voor jou bedoeld is?

Dan is dit hét Train de Trainersprogramma voor jou!

JA ik wil dat gratis intake-gesprek

In dit gesprek leer ik je:

 1. wat je volle potentieel benutten in je werk inhoudt
 2. hoe je dit omhoog kunt halen
 3. wat het effect is van het niet gebruiken van je volle potentieel

Wil je dit?

JA ik wil dat gratis intake-gesprek

Algemene voorwaarden   Privacy Statement