Vraag een vrijblijvende intake aan

Lezing

Een lezing van Judith (in-house of op een event) waarin je inspiratie, nieuwe energie en praktische handvatten opdoet

Judith als spreker op het Chaos in de Orde Festival

JA zeggen JA doen

Hoe krijg je mensen AAN?

Mensen maken het verschil, zonder mensen geen organisatie! En toch zijn we gek op hokjes en hebben we de neiging om mensen daarin te proppen. Het probleem is echter dat mensen daarvan afstompen, de muren beknellen. Mensen worden er zelfs ziek van, overspannen, burn-out. Of ze raken rigide, ze houden strak vast aan het hokje, uit veiligheid & zekerheid.

Terwijl je dat graag anders ziet. Je wil graag vitale, gemotiveerde, flexibele mensen om je heen. Je wil dat ze AAN zijn en goed werk afleveren! Je ziet graag eigenaarschap en pro-activiteit. Toch?

Het kan op een simpele manier anders. Samenwerking is idealiter als mensen zichzelf & elkaar zien én aanvullen, als puzzelstukjes, in plaats van als eilandjes naast elkaar te werken. Wat daarvoor nodig is, is een beetje openheid, een beetje ruimte. Een klein beetje maar… Er gaat een wereld open als we écht het gesprek met elkaar aangaan. Judith draagt hier graag een simpele methodiek voor aan, die bij iedereen aanslaat.

In een interactieve lezing met deze methodiek, laat Judith je graag – met een fikse dosis zelfspot – ervaren hoe je vlammetjes aansteekt, intrinsieke motivatie wakker maakt, mensen van binnenuit beweging brengt, allereerst jezelf. Ze gebruikt hiervoor een puzzelstukje, als metafoor, als handig visueel hulpmiddel, zodat het verhaal ook na haar lezing nog blijft plakken en je er dus iets mee kunt voor jezelf én je organisatie!

Zodat JA zeggen JA doen wordt!

JA ik wil dat gratis intake-gesprek met Judith

Wat een herkenning!

Genoten en gelachen, zo leuk als iemand anders zoveel elementen uit mijn leven vertelt, wat een herkenning. Prachtig verhaal Judith, dank je wel! Het zet mij ook weer opnieuw in beweging.

Wat een positieve energie

Bedankt voor de inspirerende lezing over 'Van hokjes naar puzzelstukjes'!! Wat straal jij een positieve energie uit Judith. Een echte AANsteker ben je!

JA ik wil dat gratis intake-gesprek met Judith

 

Algemene voorwaarden   Privacy Statement