Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Lezingen

Een lezing van mij, Judith (in-house of op een event) waarin je inspiratie, nieuwe energie en praktische handvatten opdoet

Judith is een van de meest authentieke sprekers van deze tijd

 

JA zeggen JA doen

Hoe krijg je mensen AAN?

 

 

 

 

Mensen maken het verschil, zonder mensen geen organisatie! En toch zijn we gek op hokjes en hebben we de neiging om mensen daarin te proppen. Het probleem is echter dat mensen daarvan afstompen, de muren beknellen. Mensen worden er ziek van, overspannen, burn-out zelfs. Of ze raken rigide, ze houden strak vast aan het hokje, uit veiligheid & zekerheid.

Terwijl je dat graag anders ziet. Je wil graag vitale, gemotiveerde, flexibele mensen om je heen. Je wil dat ze AAN zijn en goed werk afleveren! Je ziet ze graag betrokken en pro-actief. Toch?

Het kan op een simpele manier anders. Samenwerking is idealiter als mensen zichzelf & elkaar zien én aanvullen, als puzzelstukjes, in plaats van als eilandjes naast elkaar te werken. Wat daarvoor nodig is, is een beetje openheid, een beetje ruimte. Een klein beetje maar… Er gaat een wereld open als we écht het gesprek met elkaar aangaan. Ik draag hier graag een simpele methodiek voor aan, die bij iedereen aanslaat.

In interactieve lezingen met een fikse dosis zelfspot, laat ik je graag ervaren hoe je vlammetjes aansteekt, intrinsieke motivatie wakker maakt, mensen van binnenuit beweging brengt, allereerst jezelf. Ik gebruik hiervoor een puzzelstukje, als metafoor, als handig visueel hulpmiddel, zodat het verhaal ook na mijn lezing nog blijft plakken en je er dus iets mee kunt voor jezelf én je organisatie!

Zodat JA zeggen JA doen wordt!

JA ik wil dat gratis intake-gesprek

Wat een herkenning!

Genoten en gelachen, zo leuk als iemand anders zoveel elementen uit mijn leven vertelt, wat een herkenning. Prachtig verhaal!

Wat een positieve energie

Bedankt voor de inspirerende lezing!! Wat straal jij een positieve energie uit.

JA ik wil dat gratis intake-gesprek

 

Algemene voorwaarden   Privacy Statement