Vraag direct een vrijblijvend gesprek aan

Teambuilding

Wat inspirerend en motiverend! Judith weet als geen ander hoe het is om keuzes te maken, stappen te zetten, uit de comfort-zone te komen. She walks her talk, ze laat zichzelf zien, kwetsbaar, open & krachtig en dat nodigt uit om zelf ook open te worden. De diepere onderlaag in alles wat ze doet, zorgt dat ik regelmatig even met mezelf aan het ‘werk’ ga. Ik raad JA zeggen JA doen van harte aan!

 • Zoek je een inspirerende, op connectie en samenwerking gerichte teambuilding? 
 • Wil je je team cq je organisatie een flinke boost geven qua betrokkenheid en proactiviteit?
 • Wil je nieuwe energie in je organisatie pompen, voelt het nu wat ingedut?
 • Wil je je mensen laten nadenken over eigenaarschap, over hun rol in het geheel?
 • Hou je van praktische sessies, die morgen al effect opleveren?
Dan ben je aan het goede adres. We zijn echte wakkerschudders, in beweging brengers, aanstekers. We houden ervan  mensen aan het nadenken en voelen te zetten, zodat er beweging van binnenuit ontstaat. Duurzame beweging.

Wat je nodig hebt is inspiratie, nieuwe energie & praktische handvatten om in beweging te komen met elkaar! Want als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg. Je hebt iets nodig om het oude patroon te doorbreken. En er weer zin in te krijgen met elkaar!

De ‘Van hokjes naar puzzelstukjes’ gespreksmethodiek werkt hier bij uitstek bij. Door met een positieve insteek te kijken naar een ieders JA’s en NEE’s in het werk, komt er een hoop op tafel. Het zorgt voor een verbindende dialoog over een onderwerp dat iedereen aangaat en toch vaak onbesproken blijft, überhaupt en zeker in de groep: motivatie.

Maak gebruik van de kracht van de groep en al het talent dat je al in huis hebt en dat is véél! Dat werkt super-motiverend! Iedereen wordt gezien als een waardevol onderdeel van het geheel. En zo is het natuurlijk ook, iedereen is een puzzelstukje in de puzzel.

Mensen gaan opnieuw naar zichzelf én elkaar kijken. Hierdoor komen nieuwe mogelijkheden in zicht. Talenten drijven vanzelf boven en ook wat ervoor nodig is om die meer te benutten.

 

Beeld © JoniIsraeli.com

Onze sessies geven een mindset-switch en geeft hierdoor een heel nieuw toekomstbeeld, waarin meer eigenaarschap, betrokkenheid en autonomie het nieuwe normaal is. Iedereen stapt geactiveerd naar buiten!

Thema’s waar onze sessies goed bij passen:

 • Samenwerking verbeteren – hoe goed kennen mensen elkaar?
 • Betrokkenheid, eigenaarschap & motivatie vergroten – hoe krijg je ze mee?
 • Cultuurverandering – hoe ga je met elkaar om op een positieve manier?
 • Duurzame inzetbaarheid – hoe benut je aanwezig talent en hou je het in huis?
 • Stress/overspannenheid – reductie of preventie?
 • Aanspreekcultuur – hoe stappen mensen makkelijker op elkaar af?

 

Judith is een van de meest authentieke sprekers van deze tijd

Judith was de key-note speaker op het Frankwatching Jobs Event. Ze weet met haar verhaal mensen écht te raken. Haar boodschap: het is tijd is om te kiezen en jezelf te laten zien, want met JOU is de wereld mooier! En zo is het! Ook geeft ze praktische handvatten hoe dan, dat maakt haar verhaal meteen toepasbaar.

Klinkt dit interessant? Dan is dit een teambuildingsessie écht iets voor jouw organisatie!

JA daar wil ik meer over weten

Nu concreet, wat zijn de mogelijkheden voor een teambuildingsessie:
 • Een teambuildingsessie (in-house of op een event) met jouw team/jouw mensen aan de hand van de ‘Van hokjes naar puzzelstukjes’ gespreksmethodiek:
  • een korte interactieve sessie van 1 à 1,5 uur waarin je proeft aan de methodiek of
  • een teambuildingsessie van een dagdeel waarin je met de methodiek de diepte ingaat met elkaar

Gegarandeerd dat je met nieuwe energie naar buiten stapt en bovenal: met concrete handvatten het vanaf morgen anders te doen! 

Nieuwsgierig geworden?

Dan is de volgende stap voor jou een vrijblijvend gesprek!

JA daar wil ik meer over weten

 

Algemene voorwaarden   Privacy Statement