Vraag een vrijblijvende intake aan

Train de trainer programma

Je voelt je aangesproken door het ‘Van hokjes naar puzzelstukjes’ gedachtegoed. Je voelt dat dit dé beweging is: iedereen een stem geven én meer menselijkheid kweken. Kortom: meer energie en openheid in organisaties brengen om de samenwerking duurzaam te verbeteren.

Om thema’s te tackelen die er spelen, zoals duurzame inzetbaarheid, verzuim & verloop, (een gebrek aan) eigenaarschap, aanspreekcultuur, intern ondernemerschap etc, op een leuke zinvolle manier.

Tegelijkertijd ontstaat op deze manier meer ruimte om talent beter te benutten en non-talent anders te organiseren. En ook leiderschap verandert, dit wordt meer uitnodigend en dienend, zodat mensen de ruimte voelen hun stem te laten horen. Ruimte om te floreren.

Nederland onthokken

Dit is dé reden dat Judith haar schat aan kennis & ervaring doorgeef die ze de afgelopen 9 jaar heeft opgebouwd. Deze missie kan ze niet alleen vervullen én dat wil ze ook niet. Laten we samen onthokken. Samen vormen we deze beweging.

Wie ben jij? Een sensitieve, daadkrachtige coach/trainer/veranderaar die van aanpakken houdt, die reflectief is en de kracht van kwetsbaarheid kent. Je staat open om te leren en bent bereid je ervaringen te delen, zodat we er met z’n allen beter van worden. Je houdt van pionieren en wil graag het verschil maken.

Hoe ziet het traject eruit? Het traject bestaat uit 6 maanden inhoud in de vorm van groepssessie & 1-op-1 coaching én 6 maanden super- en intervisie. Je leert in dit programma het instrument te zijn, voor te leven waar ‘Van hokjes naar puzzelstukjes’ voor staat en zichtbaarder te worden door (nog) meer zicht op jezelf te krijgen.

Start volgende groep: juli 2022 (max 5 deelnemers)

Plan hier direct je intake met Judith om te ontdekken of dit programma wat voor jou is!

Algemene voorwaarden   Privacy Statement