Vraag direct een vrijblijvend gesprek aan

Train de Trainerprogramma

Diep van binnen wist ik al dat intrinsieke motivatie the key was to open the gate of life.  Maar het werkt zo enorm versterkend dat ik niet de enige gek ben die dit vind. Judith heeft er gewoon een methodiek voor ontwikkeld. Dat we nu met een heel team trainers de wereld een stukje mooier mogen maken, is voor mij een feest! Terug naar hoe het bedoeld is, mensen weer mens laten zijn!

  • Hou je ervan jezelf geregeld onder de loep te nemen en te blijven groeien?
  • Wil je je eigen potentieel volledig leren kennen & inzetten?
  • Wil je meewerken aan een duurzame verandering op grote schaal?
  • Wil je onderdeel van een club zijn, ben je wel klaar met in je eentje werken?

Dan zit je goed bij dit Train de Trainersprogramma JA zeggen JA doen. Een programma dat erop gericht is het maximale uit jou te halen, zodat je precies DAT kunt doorgeven in onze programma’s in organisaties. Een win-win voor iedereen!

Voor wie is deze training bedoeld?

Je bent al een tijd als trainer en/of coach aan de slag, je vindt het heerlijk om te trainen & te coachen, mensen te begeleiden bij hun groei. Maar je hebt ontdekt dat je jezelf nu nog wat klein aan het houden bent, je kunt veel meer impact maken dan je nu doet. Je voelt dat je nog niet alles uit jezelf haalt…

Je hebt ongetwijfeld (net als iedereen) nog wat onbenutte talenten. Die wil je graag leren kennen, zodat je ze kunt inzetten, zodat je nog meer van waarde kunt zijn voor anderen. Je bent altijd nieuwsgierig om meer zelfkennis op te doen en (nog) beter voor jezelf te zorgen.

Daarbij vind je het belangrijk dat je jezelf in een training kunt leggen, dat je de verbinding voelt tussen jouw (levens)ervaring en wat je overbrengt. Dat het klopt wat je doet. Dat je belichaamt waar het over gaat.

En – ook niet onbelangrijk –  je wilt graag onderdeel van een groter geheel zijn en het niet allemaal in je eentje meer wil bedenken en doen.

Herken je jezelf? Is het tijd om in jezelf te investeren en mee te bouwen aan iets dat zoveel groter is dan jij ooit in je eentje kunt bereiken? Lees dan vooral verder…

 

Beeld © JoniIsraeli.com

Het start met écht volledig JA zeggen tegen jezelf

Je weet dat je jezelf als instrument inzet en dat het er om gaat dat jij eerst JA zeggen JA doen volledig in de vingers krijgt, dat je het leert toepassen in je leven & je werk. Dat je congruent met jezelf bent, in lijn met jezelf.

Je doorloopt het complete trainingsprogramma dat je gaat geven – zodra je er klaar voor bent – daarom eerst zelf in dezelfde opzet. Hierdoor weet je precies wat het programma inhoudt, vanuit je eigen ervaring, uit eerste hand. We willen namelijk dat je volledig jezelf bent voor de groep, je authentieke, krachtige en zachte zelf. Dan voel je de meeste waarde toe en ben je het beste voorbeeld voor onze klanten.

Want: goed voorbeeld doet volgen!

Daarbij voel je een verlangen om mee te werken aan een essentiële verandering in organisaties: een cultuurverandering. Een verandering van de manier waarop mensen met elkaar omgaan en hoe ze hun werk vormgeven. Je weet dat dat de basis is van iedere andere verandering. In deze snel veranderende wereld een must!

Trainen & coachen kon ik al. Maar wat ik in dit programma geleerd heb is dat het belangrijkste wat je te doen hebt als trainer puur en alleen ECHT jezelf zijn is. Jezelf altijd meenemen in wat je doet en zegt. Het was een bevrijding om in dit Train de Trainer programma te ervaren hoe het is om me voor een groep hier volledig aan over te geven. Simpelweg omdat het goede voorbeeld stellen nodig is om mensen mee te nemen in hun proces.

Klinkt dit interessant? Dan is dit hét Train de Trainersprogramma voor jou!

Ons doel is om jou AAN te krijgen en hiermee het beste rolmodel voor onze klanten te zijn. Zodat jij hen kunt aansteken met jouw zijn. 

Nieuwsgierig geworden?

JA ik wil een gratis intake-gesprek

In dit gesprek leer ik je:

  1. wat je volle potentieel benutten in je werk inhoudt
  2. hoe je dit omhoog kunt halen
  3. wat het effect is van het niet gebruiken van je volle potentieel

→ Of wil je liever eerst nog wat concreter weten wat het programma inhoudt? Lees dan hier verder…

JA ik wil het gratis intake-gesprek

Start met JA zeggen tegen jezelf en boek snel jouw gratis intake-gesprek

Algemene voorwaarden   Privacy Statement