Vraag hier direct je gratis JA scan aan

Voor trainers & coaches

Mis je diepgang in je huidige manier van trainen en/of coachen? Wil je niet meer meewerken aan verandering van buitenaf, omdat je er niet in gelooft? Of wil je het niet meer alleen hoeven doen, maar onderdeel van een club zijn?

Diep van binnen wist ik al dat intrinsieke motivatie the key was to open the gate of life.  Maar het werkt zo enorm versterkend dat ik niet de enige gek ben die dit vind. Judith heeft er gewoon een methodiek voor ontwikkeld. En dat we nu met een heel team trainers de wereld een stukje mooier mogen maken! Terug naar hoe het bedoeld is, mensen weer mens laten zijn!

Je bent al een tijd als trainer en/of coach aan de slag, je vindt het heerlijk om te trainen, mensen te begeleiden bij hun groei. Maar je bent jezelf nu nog wat klein aan het houden, je kunt veel meer impact maken dan je nu doet. Je voelt dat je nog niet alles uit jezelf haalt…

Je hebt ongetwijfeld (net als iedereen) nog wat onbenutte talenten. Die wil je graag leren kennen, zodat je ze kunt inzetten, van nog meer waarde kunt zijn. Je bent altijd nieuwsgierig om meer zelfkennis op te doen en (nog) beter voor jezelf te zorgen.

Daarbij vind je het belangrijk dat je jezelf in een trainingsprogramma kunt leggen, dat je de verbinding voelt tussen jouw (levens)ervaring en wat je overbrengt. Dat het klopt wat je doet.

Is het tijd om in jezelf te investeren en mee te bouwen aan iets dat zoveel groter is dan jij ooit in je eentje kunt bereiken?

Werk mee aan het kweken van een JA cultuur. Je draagt zo iets wezenlijks bij. Je helpt de hele organisatie floreren.

Dat is precies de reden dat je wilt meewerken aan een duurzame verandering, een cultuurverandering. Omdat je weet dat dat de basis is van iedere andere verandering. In deze snel veranderende wereld een must!

Wij bieden je precies dat! Wij bieden je daarmee diepgang. Certificering van een bewezen Van hokjes naar puzzelstukjes gespreksmethodiek. Duurzame verandering. Samenwerking met een kernteam van bevlogen trainers. En natuurlijk: constante groei, want we zijn nooit klaar met verbeteren, finetunen, groter en grootser denken.

Onze visie: het versterken van relaties is essentieel

Hoe wij het zien: Cultuur gaat om mensen. Daarom starten we met het versterken van de onderlinge relaties, met als effect dat de samenwerking wezenlijk verbetert.

Relaties versterken als je elkaar als mens leert zien. Een mens met non-talenten én natuurlijke talenten, zoals iedereen. Je creëert hiermee precies die open sfeer, die nodig is voor een JA zeggen JA doen cultuur.

Mensen moeten het gevoel hebben dat wat ze zeggen ertoe doet. Er moet genoeg veiligheid en vertrouwen zijn om elkaar aan te spreken, zonder het gevaar te lopen je baan kwijt te raken.

En heel belangrijk: er moeten genoeg inspirerende voorbeelden zijn van het gedrag dat je graag weerspiegeld wil zien.

Trainen & coachen kon ik al. Maar wat ik in dit programma geleerd heb is dat het belangrijkste wat je te doen hebt als trainer puur en alleen ECHT jezelf zijn is. Jezelf altijd meenemen in wat je doet en zegt. Het was een bevrijding om in dit Train de Trainer programma te ervaren hoe het is om me voor een groep hier volledig aan over te geven. Simpelweg omdat het goede voorbeeld stellen nodig is om mensen mee te nemen in hun proces.

Klinkt dit interessant? Dan is dit hét Train de Trainersprogramma voor jou!

Ons doel is om jou AAN te krijgen en hiermee het beste rolmodel voor onze klanten te zijn. Zodat jij hen kunt aansteken met jouw zijn. 

Nieuwsgierig geworden?

JA ik wil het gratis intake-gesprek

→ Of wil je liever eerst nog wat concreter weten wat het programma inhoudt? Lees dan hier verder…

Ja maar…

Maar… dit is het best een behoorlijke tijdsinvestering

Natuurlijk is het best een behoorlijke tijdsinvestering, maar ja, het gaat niet alleen om het leren van de methodiek, want die is niet zo moeilijk. Het gaat erom dat jij de verandering die je wilt bewerkstelligen in organisaties, zelf belichaamt. Dat jij in staat bent met jouw zijn een veilige setting neer te zetten waarin mensen zichzelf ‘bloot’ durven geven. Het betekent dat je moet kunnen omgaan met alles wat er omhoog komt en dat betekent nogal wat, weten we uit ervaring. Dat in goede banen leiden vraagt veel. Daarom is dit programma ook niet voor iedereen.

Maar… denk je nu: dat kan ik veel sneller?

We prijzen je enthousiasme en kunnen je vanuit ervaring vertellen dat we weten dat het echt helemaal eigen maken en integreren waar JA zeggen JA doen over gaat, tijd kost, daarom duurt dit programma zelf minimaal een half jaar. Het vraagt persoonlijke ontwikkeling en dat valt niet te bespoedigen. Maar blijf vooral lekker enthousiast! Daar houden we van!

Maar… hoe werkt dat na het programma? Draag ik een % af? Of werkt het anders?

Na het programma van een half jaar ga je oefenen, pilotten met het trainingsprogramma, je gaat ermee de boer op. Je draagt per training niets af, tenzij hij je in je schoot geworpen is door ons, dat lijkt ons niet meer dan redelijk. Vanaf het moment dat het programma afgerond is, betaal je maandelijks een bedrag aan contributie, we houden namelijk van samenwerken met gecommitteerde trainers. Hiervoor krijg je ook heel wat: elk kwartaal een live intervisie-bijeenkomst met (een deel van) het kernteam, Q&A sessies met de trainers/coaches uit het kernteam om jouw vragen te beantwoorden en te leren van elkaar, vermelding op onze website als gecertificeerd JA zeggen JA doen trainer/coach plus een mooie banner voor op jouw eigen website en social media. Zodat je de wereld kunt laten weten dat jij een JA zeggen JA doen trainer bent.

En? Heb je er zin in? Voel je dat dit voor jou bedoeld is?

Dan is dit hét Train de Trainersprogramma voor jou!

JA ik wil het gratis intake-gesprek

→ Wil je graag nog wat concreter weten wat het programma inhoudt? Lees dan hier verder…

Start met JA zeggen tegen jezelf en boek snel jouw gratis intake-gesprek

Algemene voorwaarden   Privacy Statement