Vraag hier direct je gratis JA scan aan

Voor werkzoekers

Ben je wel klaar met vacatures blijven zoeken in je oude vakgebied? Heb je het gevoel dat je steeds opnieuw tegen de muren oploopt?  Zoek je inspiratie en zelfinzicht? Wil je leren jezelf anders neer te zetten?

Deze groep trainers weet als geen ander hoe het is om naar binnen te gaan en vervolgens weer naar buiten te treden. They walk their talk, ze laten zichzelf écht zien, kwetsbaar, open en krachtig. De diepere onderlaag in alles wat ze doen, zorgt dat ik regelmatig even met mezelf aan het ‘werk’ ga. Ik raad dit programma je dan ook van harte aan!

Je bent op zoek naar een nieuwe baan. En het liefst een beetje snel ook want de reserves raken op. Je wilt eigenlijk iets echt anders gaan doen, maar durft nog niet echt. Daar heb je nog geen ervaring in. Voor je het weet ben je toch maar weer in je oude vakgebied aan het rondkijken, dat kun je tenminste. Dat geeft een bepaalde veiligheid.

Je weet wel dat je in je oude functie niet alles uit jezelf haalde, dat je meer in je mars hebt, maar ja, hoe krijg je dat eruit? Je hebt geen idee. Waar moet je beginnen? Nou ja, weet je, laat ook maar, je schrijft je wel weer in bij zo’n bureau en laat ze weten dat je weer beschikbaar bent. Die grote carrière-switch komt later wel een keer. Dat doe je wel als het beter uitkomt en je niet zo’n haast hebt om een nieuwe job te vinden. Dat kan altijd nog, toch? Nu moet er gewoon brood op de plank komen. Dan word je maar niet zo blij van je werk, dat moet je er maar voor over hebben. Of zou het anders kunnen?

Een baan, waarin ik het beste uit mezelf haal en een goed resultaat neerzet, dat is wat ik eigenlijk wil! En dat graag in een organisatie waarin ik helemaal mezelf kan zijn en mijn talenten kwijt kan. Een utopie? Nee hoor! Dat kan gewoon. Jij zit tenslotte ook in de selectiecommissie.

Start met JA zeggen tegen jezelf. Zorg dat je intrinsiek gemotiveerd bent, zodat je ook JA doet.

Wat je nodig hebt is een grondig zelf-onderzoek, zorgen dat je jezelf diepgaand leert kennen. Je wilt je non-talenten én je natuurlijke talenten van haver tot gort leren kennen. Zodat je een juiste volgende stap zet. Zodat je goed voor jezelf kunt zorgen in je werk. Zodat je voldoening ervaart in wat je doet. Dat ben je waard toch? Je hebt die talenten toch niet voor niets gekregen? Toch niet om thuis te laten?

Wij helpen je hierbij. Wij bieden je precies dat, in diverse vormen. Er is er altijd wel één die bij jou aansluit!

Het versterken van zelfkennis is essentieel als je een juiste stap wil zetten

Judith was de key-note speaker op het Frankwatching Jobs Event voor een grote groep werkzoekers. Ze weet met haar verhaal mensen écht te raken. Haar boodschap: het is tijd is om te kiezen en jezelf te laten zien, want met JOU is de wereld mooier! En zo is het!

Klinkt dit interessant? Dan is dit hét programma voor jou!

JA daar wil ik meer over weten

Nu concreet, wat is er mogelijk?

Onze gespreksmethodiek Van hokjes naar puzzelstukjes is ook in dit programma leidend. Het programma bestaat uit:

  • een lezing van Judith of Hilko waarin je inspiratie opdoet om je baan meer op jezelf af te stemmen, los te boeken of op een event en/of
  • een workshop op jouw event waarmee je met de Van hokjes naar puzzelstukjes methodiek de diepte ingaat en/of
  • een 1-op-1 coachingsprogramma met één van onze JA zeggen JA doen coaches
  • onvoorwaardelijke toewijding van een mix van onze gecertificeerde JA zeggen JA doen coaches, afgestemd op jouw wensen

Wat de vorm ook is die je kiest, ons doel is om jou zo snel mogelijk zelfsturend en AAN te krijgen. Wij geloven namelijk dat jij alles in huis hebt! Wij wakkeren dat vuur in je graag AAN! Nieuwsgierig geworden?

JA daar wil ik meer over weten

Maar…

Natuurlijk is het best een behoorlijke tijdsinvestering, maar ja, een wezenlijke verandering die beklijft krijg je niet voor elkaar in één uurtje, dat zul je begrijpen! Misschien ben je wel bang dat het weer zo’n training is die wel leuk en inspirerend is, maar weinig concreets oplevert. We beloven je dat dit niet het geval is, wij zijn van JA zeggen JA doen, we houden graag aan onze belofte! En wie weet denk je ook wel: ik twijfel of ik mezelf wel zo kan laten zien. Ook daarin zijn we 100% zeker van onszelf, we hebben in de vijf jaar dat we aan het trainen zijn, nog nooit iemand getroffen die niet opener werd van dit programma. Hoe dat komt? Omdat we zelf open zijn, dat werkt heel uitnodigend. Mensen spiegelen elkaar.

Niet meer je naar je werk slepen. Niet meer bekaf op de bank ploffen na een werkdag. Niet meer allerlei taken die steeds van je bordje af vallen omdat je ze gewoon niet leuk genoeg vindt? Niet meer die eeuwige verbeterpunten tijdens je beoordelingsgesprek? Hoe klinkt dat? Als muziek in je oren?

Dus laten we weer eens even teruggaan naar je oorspronkelijke doel, waarom je dit überhaupt aan het lezen bent. Je wilt toch een nieuwe baan waarin je je talenten kwijt kunt, waarin je het beste uit jezelf kunt halen en dus goede resultaten neerzet? En dat graag in een organisatie die echt bij jou past?

Dan is dit hét programma voor jou!

JA daar wil ik meer over weten

Start met JA zeggen tegen jezelf. Zorg dat je intrinsiek gemotiveerd bent, zodat je ook JA doet.

Algemene voorwaarden   Privacy Statement