Vraag direct een vrijblijvende intake aan

Wie zijn wij?

Judith & Hilko zijn experts in het aanwakkeren van intrinsieke motivatie, wij zijn sterren in het verbinden van mensen met zichzelf én elkaar. We gaan graag met jou in gesprek hoe we in jouw organisatie nieuwe energie kunnen brengen!

Uit JA zeggen JA doen

Onze samenwerkingspartners vind je hier:

Judith Webber

Spreker/trainer/coach/initiator en auteur JA zeggen JA doen

Ik breng graag beweging van binnenuit door mijn ‘het kan wél’ mindset en mijn aanstekelijke enthousiasme. Mijn fundament: mensen willen zichzelf dolgraag laten zien en zichzelf benutten. Iedereen wil van waarde zijn!

Hilko de Boer

Spreker/trainer en auteur JA zeggen JA doen

Vanuit mijn enthousiasme en ontwikkelingsgerichtheid daag ik mensen uit stil te staan bij hun (non) talenten. Ik stimuleer daarmee aan het werk te gaan, zodat er ruimte ontstaat. Desnoods buiten de functiebeschrijving om.

Samen met

We werken samen met een groep trainers/coaches die ditzelfde gedachtegoed aanhangen en verspreiden.

Algemene voorwaarden   Privacy Statement