Vraag een vrijblijvende intake aan

Wie zijn wij?

Judith Webber is de initator van de ‘Van hokjes naar puzzelstukjes’ beweging. Ze is expert in het aanwakkeren van intrinsieke motivatie, ze houdt ervan om mensen met zichzelf én elkaar te verbinden en het volledige potentieel omhoog te halen. Overal waar Judith komt ontstaat reuring, vanzelf.

Judith gaat graag met jou in gesprek hoe wij in jouw organisatie nieuwe energie kunnen brengen! Ze is goed in korte krachtige interventies, waarbij ze in de onderstroom werkt en voorbij gaat aan gedrag. Dit betekent dat ze van alles in gang zet en dat mensen het zelf dragen, van binnenuit. Dat is ook Judiths doel: duurzame verandering!

De teamsessies zelf worden gegeven door door haar opgeleide trainers/coaches, aanstekers genoemd. Zij weten als geen ander veranderingen te begeleiden en te zorgen dat iedereen zijn of haar stem laat horen.

Judith Webber

Spreker/coach en auteur JA zeggen JA doen

Ik breng graag beweging van binnenuit door mijn ‘het kan wél’ mindset en mijn aanstekelijke enthousiasme. Mijn fundament: mensen willen zichzelf dolgraag laten zien en zichzelf benutten. Iedereen wil van waarde zijn!

Peggy Smith

Trainer/coach

Gehoord en gezien worden in wat je te bieden hebt, daar maak ik graag ruimte voor. Vanuit warmte, vertrouwen, waarachtigheid en empathie begeleid ik jou en je team naar een hernieuwde kennismaking met elkaar. Hierbij gaan we uit van elkaars talenten en zoeken naar de manier om elkaar hierin aan te vullen en te ondersteunen.

Jiska van Leeuwen

Loopbaancoach

Ik bruis als ik mensen help in beweging te komen om in hun werk wat ze doen te laten samenvallen met wie ze zijn. Dat doe ik door liefdevol scherp te zijn en met veel gevoel voor timing.

Grace Ter Huurne

Trainer/coach/HR manager

Het creëeren van beweging van binnenuit in organisaties, is waar mijn kracht ligt. Op een energieke, oprechte wijze neem ik je mee in het proces om helderheid te verschaffen en te bouwen aan vertrouwen om samen in gesprek te gaan.

Suus Reep

Trainer/coach

Als ex P&O manager en trainer/coach zie ik dat de veerkracht en vitaliteit van een organisatie ligt in de verbinding van mens, team en organisatie. Sterker worden door goed voor jezelf te zorgen is mijn doel.

Anita Van Bommel

Trainer/coach

Ik geniet wanneer ik mensen kan helpen om hun eigen kracht te (her)vinden, zodat ze weer met veel plezier en energie hun werk kunnen doen. Dit doe ik op een liefdevolle en empathische manier.

Samen met

Judith werkt graag samen met trainers/coaches/veranderaars die dit gedachtegoed aanhangen en willen verspreiden. Zo werken wij als puzzelstukjes met elkaar. Wil je meer weten over onderdeel zijn van deze beweging? Bijvoorbeeld via het Train de Trainer programma? Plan een intake met Judith en we ontdekken of we een match zijn!

Algemene voorwaarden   Privacy Statement