Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Wie is Judith?

Ik, Judith Webber ben expert in het aanwakkeren van intrinsieke motivatie, ik hou ervan om mensen met zichzelf én elkaar te verbinden en het volledige potentieel omhoog te halen. Overal waar ik kom ontstaat reuring, vanzelf. Ik ga graag met jou in gesprek hoe ik in jouw organisatie nieuwe energie kan brengen! Ik ben goed in korte krachtige interventies, waarbij ik in de onderstroom werk en voorbij ga aan gedrag. Dit betekent dat ik van alles in gang zet en dat mensen het zelf dragen, van binnenuit. Dat is ook mijn doel: duurzame verandering!

Samen met

Ik werk graag samen met trainers/coaches die ditzelfde gedachtegoed aanhangen en verspreiden. Zo werk ik ook als puzzelstukjes met anderen.

Judith Webber

Spreker/trainer/coach en auteur JA zeggen JA doen

Ik breng graag beweging van binnenuit door mijn ‘het kan wél’ mindset en mijn aanstekelijke enthousiasme. Mijn fundament: mensen willen zichzelf dolgraag laten zien en zichzelf benutten. Iedereen wil van waarde zijn!

Samen met

Ik werk graag samen met trainers/coaches die ditzelfde gedachtegoed aanhangen en verspreiden. Zo werk ik ook als puzzelstukjes met anderen.

Algemene voorwaarden   Privacy Statement