Vraag hier direct een gratis scan aan

Wie zijn wij?

Wij zijn experts in het aanwakkeren van intrinsieke motivatie, wij zijn echte verbinders. Samen met jou zorgen we ervoor dat jullie een JA zeggen JA doen cultuur krijgen! Ons team van gecertificeerde trainers vind je hieronder.

Judith Webber

Spreker / initiator van de Van hokjes naar puzzelstukjes methodiek en auteur JA zeggen JA doen

Ik breng graag beweging van binnenuit door mijn ‘het kan wél’ mindset en mijn aanstekelijke enthousiasme. Mijn fundament: mensen willen zichzelf dolgraag laten zien en zichzelf benutten. Ze hebben alleen wat ruimte nodig!

Hilko de Boer

Trainer en auteur JA zeggen JA doen

Vanuit mijn enthousiasme en ontwikkelingsgerichtheid daag ik mensen uit stil te staan bij hun (non) talenten. Ik stimuleer daarmee aan het werk te gaan, zodat er ruimte ontstaat. Desnoods buiten de functiebeschrijving om.

Jiska van Leeuwen

Trainer

Ik bruis als ik mensen help in beweging te komen om in werk en leven wat ze doen te laten samenvallen met wie ze zijn. Dat doe ik door liefdevol scherp te zijn en met veel gevoel voor timing.

Maroesja Teijgeler

Trainer

Uitnodigend, speels en liefdevol scherp begeleid ik mensen naar zelfkennis en zelfsturing met als doel: van binnen naar buiten leven en werken.

Suus Reep

Trainer

Als ex P&O manager en trainer/coach zie ik dat de veerkracht en vitaliteit van een organisatie ligt in de verbinding van mens, team en organisatie. Sterker worden door goed voor jezelf te zorgen

Jij?

Ben jij onze nieuwe aanwinst? Sluit je je graag aan bij een bevlogen collectief van trainers die duurzame verandering teweeg brengen? Kijk dan naar ons Train de Trainer programma voor trainers & coaches.

Algemene voorwaarden   Privacy Statement