Vraag een vrijblijvende intake aan

Wie zijn wij?

Judith Webber is de initator van de ‘Van hokjes naar puzzelstukjes’ beweging. Ze is een echte AANsteker, expert in het aanwakkeren van intrinsieke motivatie, ze houdt ervan om mensen met zichzelf én elkaar te verbinden en het volledige potentieel omhoog te halen. Overal waar Judith komt ontstaat reuring, vanzelf.

Samen met een fantastische groep AANstekers – die als geen ander veranderingen weten te begeleiden – zorgen wij ervoor dat jouw uitdaging getackeld wordt. Kijk hier naar een ieders expertise en kies met wie je verder op reis gaat.

Judith Webber

Spreker/coach en auteur JA zeggen JA doen

Ik breng graag beweging van binnenuit door mijn ‘het kan wél’ mindset en mijn aanstekelijke enthousiasme. Mijn fundament: mensen zijn allemaal waardevol en willen zichzelf dolgraag benutten. Door anders te kijken naar mensen haal je als organisatie deze waarde omhoog.

judith_webber@purehuman.nl
06-41369238
https://www.linkedin.com/in/judithwebber
https://www.judithwebber.nl

(meer…)

Peggy Smith

Trainer/coach

Gehoord en gezien worden in wat je te bieden hebt, daar maak ik graag ruimte voor. Vanuit warmte, vertrouwen, waarachtigheid en empathie begeleid ik jou en je team naar een hernieuwde kennismaking met elkaar. Hierbij gaan we uit van elkaars talenten en zoeken naar de manier om elkaar hierin aan te vullen en te ondersteunen.

Jiska van Leeuwen

Loopbaancoach

Ik bruis als ik mensen help in beweging te komen om in hun werk wat ze doen te laten samenvallen met wie ze zijn. Dat doe ik door liefdevol scherp te zijn en met veel gevoel voor timing.

Grace Ter Huurne

Trainer/coach/HR manager

Het creëeren van beweging van binnenuit in organisaties, is waar mijn kracht ligt. Op een energieke, oprechte wijze neem ik je mee in het proces om helderheid te verschaffen en te bouwen aan vertrouwen om samen in gesprek te gaan.

Suus Reep

Trainer/coach

Als ex P&O manager en trainer/coach zie ik dat de veerkracht en vitaliteit van een organisatie ligt in de verbinding van mens, team en organisatie. Sterker worden door goed voor jezelf te zorgen is mijn doel.

Anita Van Bommel

Trainer/coach

Ik geniet wanneer ik mensen kan helpen om hun eigen kracht te (her)vinden, zodat ze weer met veel plezier en energie hun werk kunnen doen. Dit doe ik op een liefdevolle en empathische manier.

anita@bommeltjescoaching.nl
06-12445295
https://www.linkedin.com/in/anitakoekkoek
https://www.bommeltjescoaching,nl

(meer…)

Samen met

We werken graag samen met trainers/coaches/veranderaars die dit gedachtegoed aanhangen en willen verspreiden. Zo werken wij ook als puzzelstukjes met elkaar. Wil je ook onderdeel zijn van deze beweging? Bijvoorbeeld via het Train de Trainer programma? Plan een intake met Judith en we ontdekken of we een match zijn!

Algemene voorwaarden   Privacy Statement